1.Algemeen
De algemene voorwaarden gelden voor alle producten en diensten van Seasons Photography. De fotograaf mag deze aanpassen.

2.Boekingen
2.1 Via het contact formulier, email, facebook of instagram kan een fotoreportage geboekt worden.
2.2 Als u een offerte wilt dan kan dat zeker, deze zijn geheel vrijblijvend. Het verplicht de fotograaf niet tot levering of prestatie.
2.3 Annuleren van een boeking/fotoreportage kan tot 48 uur van te voren kosteloos. Daarna worden er 50% kosten in rekening gebracht. Tenzij er door de fotograaf en opdrachtgever samen is overeengekomen om de fotoreportage te verzetten of er sprake is van gezondheid/medisch of overlijden.
2.4 Bij slechte weersomstandigheden word de fotoreportage kosteloos verzet. Denk hierbij aan regen, onweer, warmte (30+ graden).

3. Betalingen
3.1 U dient het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen te betalen. Tenzij anders is overeengekomen. Zo lang de betaling niet is ontvangen, mag de fotograaf wachten met de foto’s te versturen.

4. Foto’s
4.1 De fotograaf maakt naar eigen inzicht de foto’s en bewerkt de foto’s ook naar eigen inzicht & stijl van de fotograaf.
4.2 U mag de foto’s welke in het web album staan niet gebruiken/opslaan. Deze foto’s zijn onbewerkt.
4.3 Binnen 12 weken/3 maanden geeft u uw keuze door welke foto’s u wilt. Doet u dit niet, dan zal de fotograaf een keuze maken. Enkele uitzonderingen: bijvoorbeeld een dier waarvan u afscheid heeft moeten nemen en meer tijd nodig heeft om de foto’s te kiezen.
4.4 Foto’s op web formaat met logo kunt u gebruiken voor social media/internet.
4.5 Foto’s op hoge resolutie zonder logo zijn niet bedoeld voor het gebruik op social
media/internet, alleen voor fotoafdrukken of andere fotoproducten.
4.6 Gebruikt u per ongeluk een foto op hoge resolutie zonder logo? Vermeld Seasons Photography bij het bericht of de foto. Bijvoorbeeld: Seasons Photography – www.seasons-photography.nl of
tag @seasonsphotographynl.

5. Klachten, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid
5.1 Seasons Photography is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk bij fotoreportages/meeloopdagen, diefstal/schade aan uzelf, een persoon/dieren of eigendommen.
5.2 Het in geen geval mogelijk om (schade)claims te leggen op de fotograaf, in welke zin dan ook.
5.3 Dieren hebben geen portret recht, personen wel. Seasons Photography zal altijd aan u toestemming vragen bij gebruik van een foto waar u op staat. Wilt u niet dat de foto’s gebruikt worden door Seasons Photography, geef dit dan schriftelijk voor de fotoreportage aan.
5.4 Indien Seasons Photography foto’s van uw dieren wil gebruiken voor een online cursus, mag dit zonder toestemming in verband met dat dieren geen portret recht hebben.
5.5 Mocht de SD geheugenkaart met uw foto’s er op na de fotoreportage crashen en onherstelbaar zijn of te weinig foto’s zijn hersteld, word de fotoreportage kosteloos opnieuw gedaan. Geld terug is niet mogelijk.
5.6 Bent u niet tevreden met het resultaat? Maak dit dan zo snel mogelijk schriftelijk kenbaar binnen 5 dagen nadat u het webalbum ontvangen heeft.
5.7 Seasons Photography kan naar een oplossing zoeken als u dit binnen 5 dagen schriftelijk kenbaar heeft gemaakt. Er kan een nieuwe afspraak gemaakt worden, teruggave van geld is niet mogelijk omdat de fotoreportage voor u persoonlijk is.

6.Cadeaubonnen
6.1 Cadeaubonnen kunt u kopen vanaf €10,00 of een zelf te bepalen bedrag. De cadeaubonnen blijven geldig zolang Seasons Photography bestaat. Elke cadeaubon is 1x te gebruiken. De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld, het bedrag van de cadeaubon word van de prijs gehaald wat u zou moeten betalen.

7.Auteursrechten en Publicaties
7.1 Auteursrechten van de fotoreportage/cursussen blijven blijven altijd in bezit van Seasons Photography. Ook op geschreven teksten rust auteursrecht.
7.2 Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto’s van Seasons Photography te (laten) bewerken of schilderen.
7.3 Voor publicaties dient u vooraf contact op te nemen met Seasons Photography. Publicaties kunnen alleen met schriftelijke toestemming van Seasons Photography.
Er dient ‘Foto: Seasons Photography’ te worden vermeld en/of ‘Foto: www.seasonsphotography.nl’.
7.4 Gebruikt u een foto zonder toestemming voor een publicatie of website, dan kan kunnen er kosten in rekening worden gebracht.