Een onvergetelijke ervaring vastgelegd op beeld

Jij droomt van mooie foto’s, en hebt een bepaald beeld voor ogen, maar jij merkt dat je niet goed weet hoe je dit tot uiting kunt brengen. Echt mooie foto locaties weet je namelijk niet en daarnaast wil jij er ook geen hele happening van maken. ‘Gewoon wat mooie foto’s’ dat is wat je wilt zonder dat je zelf veel moet regelen.

En dat snap ik, want het hebben van mooie foto’s is leuk alleen het regelen daarentegen niet. Jij wilt met liefde makkelijk naar een andere locatie komen, zonder al te veel gedoe zodat jouw dieren zich daar ook prettig voelen. Daarbij wil je ook niet dat het te lang duurt, want je weet dat een goede fotoreportage tijd kost. Daarom houd jij de boot een beetje af, maar gelukkig hoeft dat niet. Want met de fotodag neem ik alles uit handen en ben je binnen no time klaar, zodat jij en jouw dier(en) snel weer lekker naar huis kunnen.

Jij droomt van…

Dat gaan we bereiken door middel van de fotodag

Voor de fotoreportage krijg jij een checklist gemaild met tips voor de mooiste foto’s. Jouw eigen input voor de foto’s is ook meer dan welkom. Uiteraard kijk ik als fotograaf ook met jou mee naar de beste foto ideeën. Na de fotoreportage krijg jij een leuk klein extraatje voor jouw dieren en mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen via een online web album. Het web album bestaat gemiddeld uit 70-100 foto’s. Na jouw keuze worden de foto’s bewerkt en naar jou gemaild.

De locaties

Bij de meeste locaties worden geen reiskosten berekend. Echter wel bij de fotodag in Bakel in Augustus.

Winterse sferen Uden/Heesch
(December of Januari)

Locatie geschikt voor honden & paarden

Bloemen locatie Nistelrode/Oss
(Eind Maart & April)

Locatie geschikt voor honden

Paarse heide in Heesch/Uden
(Augustus)

Locatie geschikt voor honden & paarden

Paarse heide in Bakel
(Augustus)

Locatie geschikt voor honden & paarden

Herperduin in Herpen
(September)

Locatie geschikt voor honden & paarden

Herfstkleuren in Nistelrode/Uden
(November)

Locatie geschikt voor honden & paarden

Dit zijn de pakketten

Pakket 1

€83,00
4 foto’s op groot & klein formaat digitaal
Tijdsduur fotoreportage ongeveer 30 min
Minimaal 1 dier maximaal 2 dieren van één eigenaar

Pakket 2

€90,00
5 foto’s op klein formaat met logo digitaal
Tijdsduur fotoreportage ongeveer 30 min
Minimaal 1 dier maximaal 2 dieren van één eigenaar

Meer foto’s nabestellen op klein & groot formaat is altijd mogelijk. Omdat ik onder de kleine ondernemers regeling val, reken ik geen btw op facturen.

Of geef een pakket cadeau

Cadeaubon

Wil jij iemand een leuk cadeau geven? Geef een fotoreportage cadeau of een cadeaubon met een bedrag naar keuze vanaf €10,00

5/5

Voor de fotoreportage hadden wij heel fijn en makkelijk contact. We hadden snel een datum gevonden. Onze hond Pablo is een druktemaker, toch bleef Linsey heel rustig en geduldig. Hierdoor voelden wij, maar ook Pablo zich op zijn gemak. Kregen snel de foto’s opgestuurd. Het systeem om te kiezen werkt makkelijk. Kregen vervolgens snel de bewerkte foto’s! Kort samengevat; een leuke ervaring met mooie resultaten.

Francy

5/5

De communicatie was goed, de afspraak was erg snel gepland! Super fijn. Linsey neemt de tijd om foto’s te maken, ze heeft veel geduld. Ze weet ook hoe ze de aandacht kan trekken van het model en wat de mooie plekken zijn. 

De foto’s waren snel klaar, met een heel mooi resultaat. Super blij mee.
Zeker voor herhaling vatbaar! Erg blij met het resultaat!

Suzanne

Enthousiast geworden? Zo gaan we het doen:

Jij kan een fotoreportage boeken door hieronder op de knop te klikken en het formulier in te vullen. Geef aan op welke locatie jij de fotoreportage wilt en vul jouw gegevens in. Na het versturen van het aanmeld formulier krijg jij nog een bevestiging.

Wie komt de foto’s maken?

Als paarden en honden fotograaf vind ik het belangrijk dat jouw dieren op de foto staan zoals ze zijn. Net zoals ik zelf ook die waarde hecht aan de foto’s van mijn dieren. En zoals jij bent als jij mee op de foto gaat met jouw dieren. Plezier staat voorop tijdens de fotoreportage, niks moet en alles mag.

Veelgestelde vragen

Dat mag, houd er wel rekening mee dat er een fotografie tijd is van ongeveer 30 minuten tijdens een fotodag. Bij 2 dieren is dit 15 minuten per dier. Bij de fotodagen is het max. 2 dieren per fotopakket en dat de dieren van hetzelfde baasje/eigenaar zijn.

De fotoreportage is altijd 1 op 1. Er zijn geen andere mensen of dieren aanwezig tijdens jullie fotoreportage. Er wordt gewerkt met een tijdsschema en iedereen krijgt een eigen tijd waarin wij samen de mooie foto’s gaan maken.

Ja dit is zeker handig wat extra handen. Al is het maar voor het mee helpen vasthouden als de dieren niet los kunnen voor op de foto of meehelpen de dieren af te leiden voor op de foto.

De fotoreportage gaat door bij droog weer met een aangename temperatuur. Bij storm, regen, extreme kou/warmte wordt de fotoreportage kosteloos verzet naar een andere datum.

Ja, de foto’s worden via Wetransfer naar jou toe gemaild. Daar krijg jij een mail van en dan kun jij heel makkelijk de foto’s downloaden. Als jij niet bekend bent met Wetransfer help ik jou daarbij, mocht het echt niet lukken dan wordt er gekeken naar een andere oplossing.

Nee dat hoeft zeker niet. Als jouw paard of hond niet los kan, kan er gebruik worden gemaakt van een fotohalster voor paarden of fotolijntje voor honden, deze kan jij van mij lenen. Achteraf word dit halster/lijntje weggewerkt in photoshop en staat jouw dier alsnog los op de foto. Ook is een mooie dunne halsband ook een optie met een lijn eraan.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met 15 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Ja zeker, dan is dit ook zeker leuk voor jou. Op een rustige ontspannen manier gaan wij samen prachtige foto’s maken met jouw dieren. Het is een super leuke ervaring en daarna heb jij de meest waardevolle herinneringen. Als jij contact opneemt zal ik nog meer informatie naar jou sturen over een kleurrijke fotoreportage.

De foto’s op groot formaat zonder logo zijn geschikt om zelf af te laten drukken. De foto’s op klein formaat zijn geschikt voor het gebruik op social media & internet, deze zijn niet geschikt om zelf te laten afdrukken. Wil jij wel graag foto’s zelf laten afdrukken, kies dan voor een pakket met foto’s op groot formaat. Het is ook zeker mogelijk om de foto’s via mij af te laten drukken op fotopapier of wanddecoratie, dit wordt bij een professioneel fotolaboratorium gedaan.