Een mooie herinnering van jouw pup of veulen

Jij droomt van een mooie herinnering met van jouw pup of veulen, maar je weet niet hoe een fotoreportage in zijn werk gaat en of jouw dieren hiervoor geschikt zijn. Je bent bang dat het jouw dier te veel stress geeft of dat jouw dier zo enthousiast word dat ze niet meer luisteren.

Je vraagt je af hoe het in zijn werk gaat zo’n fotoreportage en wat jouw dier moeten doen of kunnen. Daarnaast wil jij ook foto’s met jouw dier samen, maar eigenlijk houd je niet van voor de camera staan. Je vindt jezelf daar niet fotogeniek genoeg voor. Toch blijft het in jouw hoofd zitten.. Zou het toch niet mogelijk kunnen zijn?

Alleen, je twijfelt…

Het is helemaal niet raar dat je twijfelt of onzeker bent. Elk baasje en dier is uniek met een eigen karakter en daarop pas ik mijn werkwijze aan. Met veel rust en plezier gaan wij samen de mooiste foto’s maken met jouw dieren. Plezier staat voorop, met een ontspannen sfeer.

Als fotograaf kijk ik naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Er zijn altijd mogelijkheden om prachtige kleurrijke foto’s te maken. Bijvoorbeeld het bos is een prachtige foto locatie, maar als dit niet mogelijk is, dan kunnen we het ook dicht bij huis houden. Gewoon lekker op stal of in het park in de buurt bijvoorbeeld. Als het dier snel stress opbouwt, gaan wij zo samen te werk om de stress zoveel mogelijk te voorkomen. Jonge dieren zijn soms ook enthousiast en zijn ongeduldig, dan proberen wij samen het enthousiasme een beetje in ‘toom’ te houden. En zelfs al loopt het even anders, dan maakt dat helemaal niet uit. Wij hebben de tijd.

Voor de camera staan vindt niet iedereen leuk, ik weet er alles van en daarom hoef je niet onzeker te zijn tijdens de fotoreportage als jij met jouw dieren op de foto gaat. Jij mag jezelf zijn, zoals jij bent.

Jij droomt van…

Dat gaan we bereiken door middel van een gepersonaliseerde fotoreportage.

Een fotoreportage welke met veel rust & plezier gemaakt wordt met jou en jouw dieren. Een ervaring die jij niet meer snel zal vergeten door de fijne sfeer tijdens de fotoreportage. Voor de fotoreportage krijg jij een checklist gemaild met tips voor de mooiste foto’s. Jouw eigen input voor de foto’s is ook meer dan welkom. Uiteraard kijk ik als fotograaf ook met jou mee naar de beste foto ideeën. Na de fotoreportage krijg jij een leuk klein extraatje voor jouw dieren en mag je zelf jouw foto’s uitkiezen via een online web album. Het web album bestaat gemiddeld uit 70-150 foto’s. Na jouw keuze worden de foto’s bewerkt en naar jou gemaild.

Dit zijn de pakketten

Groei pakket 1

3 Fotoreportages in 1 jaar
Per fotoreportage €150,00
8 foto’s op groot & klein formaat digitaal per fotoreportage
Tijdsduur per fotoreportage: tot ongeveer 40 min.
1 Puppy/veulen of maximaal 2 pups/veulens van hetzelfde gezin/baasje.

Groei pakket 2

3 Fotoreportages in 1 jaar
Per fotoreportage €97,00 
5 foto’s op klein formaat digitaal per fotoreportage
Tijdsduur per fotoreportage: tot ongeveer 40 min.
1 Puppy/veulen of maximaal 2 pups/veulens van hetzelfde gezin/baasje.

Meer dan 2 dieren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Meer foto’s nabestellen op klein & groot formaat is altijd mogelijk. Prijzen zijn excl. reiskosten vanaf Nistelrode €0,30 cent per km. Binnen 10 km van Nistelrode geen reiskosten. Indien de reistijd in totaal langer is dan 1,5 uur, word er een meerprijs van €20,00 per uur gerekend. Omdat ik onder de kleine ondernemers regeling val, reken ik geen btw op facturen.

Of geef een pakket cadeau

Cadeaubon

Wil jij iemand een leuk cadeau geven? Geef een fotoreportage cadeau of een cadeaubon met een bedrag naar keuze vanaf €10,00

5/5

Ik heb inmiddels al meerdere keren een fotoreportage gehad bij Linsey dus alle vertrouwen in dat het ook deze keer weer goed zou gaan. Duidelijke communicatie, goede tips over bijv houding van het paard en fijne ontspannen sfeer. Snel de foto’s mogen ontvangen waarbij mijn wensen voor eventuele bewerking goed zijn verwerkt.Het is zeker aan te raden om bij Seasons Photography een fotoshoot te boeken!

Edmee

5/5

Van te voren was alles duidelijk via de mail gecommuniceerd.
Het was een hele mooie locatie, rustig en vertrouwd gevoel. Via een website zelf mijn foto keuzes mogen doorgeven en de bewerkte foto’s snel mogen ontvangen.
Wat een mooi resultaat opleverde. Heel tevreden met de foto’s. Leuk om deze herinnering voor altijd te hebben.

Suus

Enthousiast geworden? Zo gaan we het doen:

Jij kan een fotoreportage boeken door hieronder op de knop te drukken en het formulier in te vullen. Daarna neem ik met jou contact op om een afspraak te maken voor een fotoreportage. Betaling vindt plaats na de fotoreportage via een factuur.

Wie komt de foto’s maken?

Dat is Linsey, want die mooie momenten vastleggen van jou met jouw dieren is wat mij drijft. Jij hoeft niet op de fotograaf te letten, je hoeft enkel te genieten van het moment met jouw dieren en ik doe de rest. Op die manier leg ik de mooiste momenten tussen jou en jouw dieren vast op de eeuwige plaat.

Veelgestelde vragen

Nee dat hoeft zeker niet. Als jouw paard of hond niet los kan, kan er gebruik worden gemaakt van een fotohalster voor paarden of fotolijntje voor honden, deze kan jij van mij lenen. Achteraf word dit halster/lijntje weggewerkt in photoshop en staat jouw dier alsnog los op de foto. Ook is een mooie dunne halsband ook een optie met een lijn eraan.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met 15 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Ja dit is zeker handig wat extra handen. Al is het maar voor het mee helpen vasthouden als de dieren niet los kunnen voor op de foto of meehelpen de dieren af te leiden voor op de foto.

De foto’s in pakket 1, op groot formaat zonder logo zijn geschikt om zelf af te laten drukken. Het is ook zeker mogelijk om de foto’s via mij af te laten drukken op fotopapier of wanddecoratie, dit wordt bij een professioneel fotolaboratorium gedaan.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met 15 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Ja, de foto’s worden via Wetransfer naar jou toe gemaild. Daar krijg jij een mail van en dan kun jij heel makkelijk de foto’s downloaden. Als jij niet bekend bent met Wetransfer help ik jou daarbij, mocht het echt niet lukken dan wordt er gekeken naar een andere oplossing.

De fotoreportage gaat door bij droog weer met een aangename temperatuur. Bij storm, regen, extreme kou/warmte wordt de fotoreportage kosteloos verzet naar een andere datum.

Als jij andere wensen hebt voor een fotopakket mag jij altijd contact opnemen en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor een fotopakket naar wens.