Informatie

Dat zou leuk zijn, als jij een fotoreportage boekt.

Wil jij natuurlijke, kleurrijke foto's van jouw dier(en)? Twijfel jij nog? Bij mij hoef jij niet te twijfelen, want jij en jouw dier mogen bij mij jezelf zijn. Er is genoeg tijd en geduld om een prachtige herinnering van/met jouw dieren te maken.

Vooraf bespreken wij jouw wensen en kijken wij naar een datum & locatie per mail. Ook krijg jij daarna per mail een handige checklist toegestuurd met handige tips voor de mooiste foto's.

 
 
 
 

Tijdens de fotoreportage

  • Met veel rust en plezier maken wij samen de mooiste foto's.
  • Mogelijkheid om meerdere foto's/settings te laten fotograferen: portret, actie, rijfoto's bijvoorbeeld.
  • Meerdere dieren mogen op de foto, jij hoeft niet te kiezen welk dier op de foto mag.
  • Eigen (spontane) ideeën zijn ook van harte welkom.
  • Bij jou thuis, op stal of park in de omgeving. Of een mooi bos, kasteel of andere mooie locatie.
  • Er word alle tijd genomen welke nodig is voor het mooiste resultaat.
 

Na de fotoreportage

Als wij samen voldoende foto's gemaakt hebben tijdens de fotoreportage en naar huis gaan, ga ik aan de slag met de foto's bekijken en selecteren.

Daarna ontvang jij binnen 7 dagen een webalbum via de mail en kan jij zelf jouw prachtige foto's uitkiezen. Gemiddeld bestaat een webalbum uit 70 tot 150 foto's. Als jij een keuze hebt kunnen maken is de levertijd 3 tot 4 weken.

De foto's worden verstuurd via Wetransfer. Ken jij Wetransfer nog niet? Geen zorgen, ik leg het jou makkelijk uit en anders word er naar een andere oplossing gezocht.

 

Keuze fotopakketten

Bekijk de fotopakketten. Er zijn mogelijkheden voor fotopakketten met foto's op groot formaat zonder logo of social media fotopakketten met foto's geschikt voor het gebruik op social media.

Andere wensen voor een fotopakket?
Neem dan contact op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Meer dan 4 dieren? Heb jij zelf meer dan 4 dieren of willen jullie een groepsreportage boeken? Dat kan ook zeker. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 
 

Op zoek naar een fotograaf welke met veel rust en plezier de mooiste foto's maakt?