Over Linsey

Hoi allemaal, ik ben Linsey. Met veel passie, plezier en liefde maak ik voor jou de mooiste foto's in een fijne sfeer met en van jouw dier(en).

Een goede vriendin van mij begon met fotograferen en ik mocht met mijn verzorgpaard op de foto, dat was zo leuk en ik was zo blij met de foto's. Het was zo leuk dat ik zelf ook wilde beginnen met fotograferen en ik jou ook een mooie herinnering wil geven.

Toen begon het avontuur, van een kleine compacte camera naar een spiegelreflex camera met de jaren. Veel ervaring & groei op gedaan en verschillende dieren & karakters gefotografeerd.

Als dierenfotograaf vind ik het belangrijk dat jouw dier op de foto staat zoals jouw dier is en jij als baasje ook als jij mee op de foto wilt. Plezier staat voorop tijdens de fotoreportage.

De foto's worden gemaakt in een fijne ontspannen sfeer met rust. Het is geen probleem als jouw dier ongeduldig is, ouder is of juist nog een hele jonge pup is. Als fotograaf pas ik mij aan op alle leeftijden en karakters en blijf ik zelf altijd rustig & spontaan.

Het mooie aan het werk als dierenfotograaf is dat ik verschillende karakters mag vastleggen, elk dier is uniek en elk baasje/eigenaar ook.

Hou jij van natuurlijke kleurrijke foto's welke in een fijne ontspannen sfeer gemaakt worden?

Neem dan een kijkje op mijn website en wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een leuke fotoreportage.

 
 
 
 

Missie

Wij maken met een rustige ontspannen sfeer de mooiste herinnering voor altijd.

 

Visie

Met veel rust en plezier maken wij samen de mooiste foto's op een diervriendelijke manier.

 

Identiteit

Een kleurrijke herinnering voor altijd waarbij het karakter van jouw dier precies vastgelegd word. Met een fijne sfeer.

+10 jaar ervaring met honden & paardenfotografie

 
 

Tevreden klanten

Klik op de foto om te vergroten

 
 
 
 

Meer informatie over een fotoreportage?