Het begon allemaal toen een goede vriendin van mij begon met fotograferen en ik met mijn paard op de foto mocht.

Als klein meisje met mijn verzorgpaard op de foto vond ik helemaal geweldig en fantastisch. De herinnering is zo waardevol. Dat moment komt niet meer terug, niet meer zoals toen. Dat vond ik zo mooi dat ik ook ben begonnen met fotograferen, 15 jaar geleden.

Mijn verzorgpaard, welke later mijn eigen paard werd, mocht vaak op de foto. En ook mijn hond Dazzle. Zij waren aan het begin van mijn foto carrière mijn vaste modellen. En nu zijn deze foto’s nog waardevoller, omdat deze dieren helaas er niet meer zijn. Het plezier tijdens de momenten die toen zijn vastgelegd, het karakter welke je kan zien op de foto’s.. Dat maakt de herinnering zo mooi.

Toen begon het avontuur 15 jaar geleden

Begonnen met een kleine compacte fotocamera waarmee een leuk vakantiekiekje gemaakt kan worden. Naar een spiegelreflex camera met veel betere kwaliteit en mogelijkheden, de foto’s worden vele malen beter. Veel proberen en veel oefenen, waardoor ik ook veel ervaring opgedaan heb met verschillende dieren en karakters.

Als paarden-hondenfotograaf vind ik het belangrijk dat jouw dieren op de foto staan zoals ze zijn. Net zoals ik zelf ook die waarde hecht aan de foto’s van mijn dieren. En zoals jij bent als jij mee op de foto gaat met jouw dieren. Plezier staat voorop tijdens de fotoreportage, niks moet en alles mag

Foto’s laten de band en het vertrouwen zien

Met mijn hondje Dex, vond ik het zelf heel jammer dat we weinig samen op de foto staan. Dat zijn namelijk de foto’s die laten zien hoe onze band is en het vertrouwen. De foto’s die echt laten zien hoe wij samen zijn. En dat ik dat zeg, dat is nogal wat want als mensen normaal vragen of ik alleen op de foto wil, dan sla ik eigenlijk altijd de kans af haha. Maar met mijn hond Dex, sta ik graag model. Omdat ik zelf ook voor de camera sta, heb ik alle awkward situaties meegemaakt. Ik weet hoe het voelt om eigenlijk liever niet op de foto te gaan terwijl de wens groot is om een mooie foto te hebben met jouw dieren. 

Die mooie momenten vastleggen van jou met jouw dieren is wat mij drijft. Je hoeft niet op de fotograaf te letten, jij hoeft enkel te genieten van het moment met jouw dieren en ik doe de rest. Op die manier leg ik de mooiste momenten tussen jou en jouw dieren vast op de eeuwige plaat.

Zo kan ik jou vastleggen

Fotoreportage

Jij droomt van mooie foto’s, jij hebt een bepaald beeld voor ogen, maar jij merkt dat jij niet goed weet hoe jij dit tot uiting kunt brengen.

Fotodag

Jij droomt van een mooie herinnering met jouw dieren, maar jij weet niet hoe een fotoreportage in zijn werk gaat en of jouw dieren hiervoor geschikt zijn.

Social media pakket

Jij wil mooie foto’s om te plaatsen op social media, maar het lukt niet om jouw dieren op de foto te krijgen waarbij jij ècht ziet wie ze zijn.