Schrijf hier jouw ervaring

Voor mij als ondernemer met een eigen bedrijf zijn recensies zo belangrijk. Nieuwe klanten kijken niet alleen naar de foto’s, maar ook lezen ze de ervaringen/recensies van anderen.  Jij doet mij er veel plezier mee als jij een recensie wilt schrijven voor mij.

Scroll een stukje naar onderen op deze pagina voor een paar voorbeelden. Of boven aan in het menu kun jij het knopje ‘recensies’ vinden met meer voorbeelden voor inspiratie.

5/5

Ik had de wens voor mooie foto’s van mijn 2 mini paardjes in de bloemen, waarvan ik er 1 groot zou willen laten afdrukken voor in onze hal. Meteen na het aangeven van deze wens hebben we een afspraak gemaakt, en wist Linsey een geschikte plek hiervoor. Het was niet helemaal duidelijk of het weer mee zou zitten, maar we hielden contact en hebben de datum 1 keer moeten verzetten door regen. Wat ik erg fijn vond ik dat Linsey mee in de gaten hield of de bloemen nog mooi waren voor de foto’s. Ik had 2 paardjes bij, en Linsey was zo aardig om er voor te zorgen dat er iemand was om aandacht te trekken, dat was geen overbodige luxe. Linsey neemt echt alle tijd voor de foto’s en heeft zelf ideeën over hoe je de paarden het beste neer kan zetten, dat vindt ik zelf heel fijn. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen, echt super. In onze hal hangt nu dan ook een prachtige foto te pronken, echt een kunstwerk.

Maartje

5/5

Een aantal jaren geleden won ik via een actie een fotoreportage van Seasons Photography. Dat was de eerste fotoreportage, maar zeker niet de laatste! Ondertussen heeft Linsey al heel veel prachtige foto’s van mijn paarden en honden gemaakt. Linsey weet in haar foto’s heel goed het gevoel vast te leggen. Ze luistert naar je wensen en denkt creatief mee voor nieuwe beelden. Zowel de totaalplaatjes als krachtige details weet ze heel sprekend vast te leggen. De shoots bij Linsey zijn altijd erg gezellig en ze weet een fijne sfeer te creëren, waardoor je je op je gemak voelt en daardoor spontane foto’s krijgt. Je herkent jezelf terug op de eindresultaten. Ook bij moeilijke momenten, zoals afscheidsfoto’s, is Linsey de juiste persoon om de foto’s te laten maken.
Door haar fotografie heb ik vele prachtige herinneringen aan de muur hangen!

Quirine

5/5

Linsey reageerde snel op mijn berichten en was flexibel qua datum en tijdstip. Wij wilden graag een heide fotoreportage boeken en zij heeft ons goed op de hoogte gehouden van de staat van de heide. De fotografe wist verschillende leuke plekjes uit te kiezen voor de foto’s zodat wij veel variatie hadden. Onze Nova was best druk tijdens de fotoreportage (puberteit…), maar Linsey was heel geduldig. Wij hebben het webalbum snel toegestuurd gekregen, en wij vonden het een makkelijke manier om de mooiste foto’s uit te zoeken. De bewerkte foto’s waren ook snel klaar, en wij zijn heel blij met het resultaat.

Anna

5/5

Wij hebben meerdere fotoreportage’s gehad met Lizzy bij Linsey. Keer op keer is Linsey even geduldig met onze niet zo geduldige pup.
Ze neemt alle tijd en luistert naar wat je graag wilt. Ook komt ze zelf met leuke ideeën.
Zelfs in de vieskou neemt Linsey de meest bizarre houdingen aan om de mooiste foto’s te maken.En het eind resultaat is prachtig.
Wij raden het aan om een fotoreportage bij Linsey te boeken, ze zal je niet teleurstellen.

Robin

5/5

Jaren geleden heeft Linsey al meerdere foto’s gemaakt van mijn Chinese naakthondjes en pony.

Linsey is een erg fijne fotograaf om mee te werken. Mijn huidige Chinese naakthondje is erg bang, maar door het geduld en de rust van Linsey kwam ze tijdens de fotoshoot helemaal los en speelde er op los.

Dat zorgde voor erg mooie foto’s, precies zoals ik mijn hondje ken en zoals ze normaal gesproken is als er niemand bij is.

Van mijn paard heeft Linsey prachtige foto’s gemaakt bij zonsondergang.

De sfeer en het licht zijn prachtig. Deze foto’s zijn ook een herinnering voor het leven.

Ik ben dus al jaren een tevreden en terugkerende klant en raadt een shoot van Linsey zeker aan als je mooie foto’s wilt die met rust en voldoende tijd voor mens en dier gemaakt worden.

Willeke

5/5

Ik heb Linsey leren kennen via instagram. De uitleg die Linsey gaf was duidelijk en zij gaf ook tips wat evt het beste bij ons zou passen. Ik vond de fotoreportage echt super leuk! Mijn hond Jessy houdt echt van mensencontact en daar deed Linsey echt super goed in! Zij dacht ook mee over de locaties en keek ook goed naar Jessy wat haar karakter was en wat evt leuk zou zijn om te doen en wat niet. Dit gaf gelijk ook meer vertrouwen. Hoe de foto’s bewerkt zijn, echt super kwaliteit! Het heeft wel iets langer geduurd, maar dit communiceerde Linsey echt goed! Je merkte dat zij het zsm af wou hebben. Maar ik ben zelf zowiezo al een persoon als je een dag langer moet wachten dan is dat gewoon zo. Het is allemaal de moeite waard om te wachten! Hoe de foto’s bewerkt zijn, echt super kwaliteit! Het heeft wel iets langer geduurd, maar dit communiceerde Linsey echt goed! Je merkte dat zij het zsm af wou hebben. Maar ik ben zelf zowiezo al een persoon als je een dag langer moet wachten dan is dat gewoon zo. Het is allemaal de moeite waard om te wachten! Mochten jullie een grote dierenvriend fotograaf zoeken, dan zou ik toch echt snel een afspraak gaan maken bij Seasons Photography! De service was echt super!

Carolina