5/5

Ik had een cadeaubon gekregen voor een fotoreportage bij Linsey.
Binnen 1 week hadden we al een afspraak gepland.

Het was een leuke fotoreportage. Linsey is rustig en heeft veel geduld.
Het was moeilijk om te kiezen uit de foto’s, het resultaat was prachtig.
Een mooie herinnering voor altijd.

Fleur

5/5

Ik ken Linsey al een aantal jaren en zij heeft bij ons steeds weer hele mooie foto’s van onze paarden gemaakt. Linsey heeft alle geduld tijdens het maken van de foto’s en ze weet precies hoe ze de expressie en de looks van het paard goed op de foto vast te leggen. Het is altijd weer een genot om de foto’s te mogen ontvangen.. Voor ons is het duidelijk, als we foto’s van onze dieren willen dan bellen we altijd Linsey. Een vakvrouw.

Wim

5/5

Regelmatig maken wij zelf foto’s van onze hondjes. Helaas dit werden niet de “perfecte plaatjes”. Een vriendin van ons heeft deze wel van haar hond. Deze waren gemaakt door Linsey. Dus als verjaardagscadeau werd een een fotoreportage geregeld. Dit ging allemaal heel makkelijk. De communicatie met Linsey verliep vlot en was duidelijk. Sterker nog op een hele mooie zonnige dag konden we nog diezelfde week een reportage maken. Bij het parkeren van onze auto in de bossen waren onze honden al enthousiast. Linsey gaf ze lekker de tijd om te wennen. Je merkt meteen dan zij echt een hondenvriend is. Onze oudste hond heeft een moeilijk verleden, maar ook hij vertrouwde haar snel. De jongste hond is erg speels en druk. Daar heeft Linsey zonder probleem veel geduld mee moeten hebben. De reportage-dag was leuk en gezellig. Er was alle tijd voor een praatje en de honden mochten zichzelf zijn. Ook de communicatie over de nabewerking verliep prima. Het prachtige resultaat hangt al aan de muur, op mijn werk, op onze slaapkamer, bij de oma’s enz. Enz.
Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Linsey zeker aan.

Ingrid & Ivette

5/5

De communicatie van te voren was erg fijn, Linsey reageerde erg snel en vriendelijk! Via de mail kreeg ik van te voren uitleg over hoe het ongeveer zou gaan en een aantal tips voor het mooiste resultaat! Linsey was gelukkig erg rustig, ondanks dat mijn paard flink aan het puberen was en in de ‘alles is eng’ fase zat bleef ze kalm en het was niet erg als het even duurde. Ook had mijn paard het gras ontdekt en heeft hij me een aantal keer meegesleept, desondanks bleef Linsey rustig en ging alles op z’n gemakje (wat ik erg fijn vond aangezien ik altijd om alles paniek heb). Linsey vertelde van te voren dat het misschien wat langer kon duren dat ik de foto’s kreeg (waarom weet ik eventjes niet meer). De dag er na kreeg ik via de mail veel foto’s waar ik tussen kon kiezen, toen ik deze gekozen had waren alle foto’s in ongeveer 1 week binnen! Linsey heeft oog voor leuke plekjes! Ondanks dat mijn paard geblesseerd was en we dus niet ver konden lopen zijn de foto’s erg mooi geworden.
Ze geeft suggesties over wat misschien leuk is om te doen en welke houdingen jij of je paard kan aanemen.

Iris

5/5

Jaren geleden heeft Linsey al meerdere foto’s gemaakt van mijn Chinese naakthondjes en pony.
Linsey is een erg fijne fotograaf om mee te werken. Mijn huidige Chinese naakthondje is erg bang, maar door het geduld en de rust van Linsey kwam ze tijdens de fotoshoot helemaal los en speelde er op los. Dat zorgde voor erg mooie foto’s, precies zoals ik mijn hondje ken en zoals ze normaal gesproken is als er niemand bij is.

Van mijn paard heeft Linsey prachtige foto’s gemaakt bij zonsondergang. De sfeer en het licht zijn prachtig. Deze foto’s zijn ook een herinnering voor het leven. Ik ben dus al jaren een tevreden en terugkerende klant en raadt een shoot van Linsey zeker aan als je mooie foto’s wilt die met rust en voldoende tijd voor mens en dier gemaakt worden.

Willeke

5/5

Dit jaar kreeg ik van mijn zonen het allermooiste cadeau wat ik me kon wensen: een fotoshoot bij Seasons Photography..

Enkele jaren geleden had Linsey al een prachtige fotoreportage gemaakt van onze Mechelse herder en nu waren mijn twee mini- Shetlanders aan de beurt.

Linsey is op alles voorbereid, heeft een natuurlijk talent om dieren aan te voelen, straalt rust uit én heeft humor.

En wat de foto’s betreft: de keuze is echt REUZE. En het resultaat FANTASTISCH!
Dankjewel, Linsey!

Jeanine

5/5

 ️Na drie fotoreportages bij Linsey gehad te hebben, kan ik zeggen dat ik voldoende ervaring met haar heb om een recensie over haar werk te schrijven. De eerste fotoreportage die wij hadden, was met ons eerste Jack Russell reutje Bobby van toen 12 jaar oud. Wij hadden Bobby pas net een aantal weken en wij kende Bobby nog niet zo goed. Linsey neemt de tijd en stelt jou en je dier op zijn gemak. Door de rust die er was, durfte wij Bobby ook los (in het water) te laten en hebben wij een prachtig aandenken aan Bobby, die ondertussen overleden is. Hierna hebben wij een fotoreportage gehad met ons onzekere teefje Cika. Door niet de hele tijd met het maken van de foto’s bezig te zijn en af en toe rond te mogen snuffelen, ontdooide Cika. Dit zorgde ervoor dat Cika op de foto’s staat, zoals ze ook echt is! In dit soort gevallen kan je echt merken dat Linsey veel gevoel heeft voor dieren en ze past de shoot hier goed op aan. Als klap op de vuurpijl had ik een verassings-fotoreportage geregeld bij Linsey met de twee honden van mijn ouders. En als je dan twee honden hebt die je niet heel goed kent, is het fijn dat Linsey zo veel ervaring heeft. Linsey kwam met een foto lijntje waarmee de halsbanden niet zichtbaar waren. Hierdoor hoefte ik de honden niet los te laten. Met een eigenwijze Beagle en een pittig klein hondje keek Linsey goed naar wat wél mogelijk is, in plaats van naar wat niet kan. Wederom een onwijs mooi resultaat en een super leuk cadeau om mijn ouders mee te verrassen! Bedankt Linsey!

Lisa

5/5

Linsey is ontzettend snel met haar reactie voorafgaand de fotoreportage, geen vraag is te veel en ze legt alles duidelijk uit. Linsey is de aller geduldigste fotografe die ik ken (en ik ken er genoeg).

Vooral mijn jonge ruin kon nog behoorlijk snel afgeleid zijn en stond voor mijn gevoel geen seconde stil, maar Linsey krijgt het met veel rust & geduld alsnog voor elkaar om de prachtigste foto’s te maken.

Ze heeft altijd een hele mooi gevarieerde set aan foto’s. Wat de keuzes niet makkelijk maakt, maar met het web album heb je de mogelijkheid om alles goed te bekijken en als je dan de keuze hebt gemaakt is de levering ook ontzettend vlot.

Wie een prachtige set aan foto’s wil van zijn/ haar huisdier, is bij Linsey aan het juiste adres. Als je denkt mijn huisdier is niet fotogeniek of staat nooit lang genoeg stil geen probleem Linsey krijgt het altijd voor elkaar om er iets moois van te maken.
Ze voelt jou wensen goed aan en brengt jou ideeën tot leven. Als je zelf nog geen idee hebt dan komt ze met leuke voorstellen. Ook achteraf -als je bijvoorbeeld moeite hebt om uit die mooie bak aan foto’s jou setje te kiezen- helpt ze je graag.

Ingrid

5/5

Via via kwam ik bij Linsey terecht in de hoop om mooie herfst foto’s van mijn hond te laten maken, dit is zeer zeker gelukt!

Tijdens de fotoreportage maakte we een wandeling waardoor het voor mijn hond ook een ontspannen sfeer was. Wanneer ze er even geen zin meer in had liepen we ook door naar een ander stuk om haar tevreden te houden. Ondanks dat mijn hond lekker eigenwijs kan zijn heeft Linsey echt parels van foto’s kunnen maken. Super bedankt!

Na de fotoreportage was de levering snel en handig!

Noekie

5/5

 ️De communicatie van te voren was fijn en duidelijk. Fijn om met jou te kunnen overleggen welke locatie het best geschikt zou zijn. De checklist met tips is erg duidelijk, waardoor je je als klant goed voorbereid voelt. Ik vond het fijn dat je de tijd nam voor onze hond. Ook zodra hij even afgeleid was, bleef je geduldig. De foto’s vinden we prachtig! De manier van uitzoeken was ook erg fijn. Het leuke kerstkaartje en het contact achteraf vond ik ook echt een bonus. Voor mij echt uniek! Dat heb ik nog niet eerder bij een fotograaf meegemaakt.

Sylvia

5/5

Alles duidelijk uitgelegd in een mail voorafgaand aan de fotoreportage. Helemaal prima.

Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer tijdens de fotoreportage. Het voelde eigenlijk meer als een gezellige wandeling.
Genoeg tijd voor Buddy om af en toe even te ontprikkelen en het engelengeduld tijdens het foto’s maken.

Je kunt aan alles merken dat je kennis hebt van dieren en dat toepast bij het fotograferen. De foto’s zijn super! en snel geleverd! prachtige foto’s.
Een heel gebruiksvriendelijke site om de foto’s in te bekijken en selecteren. Ook de link voor de definitieve foto’s werkt makkelijk.

Dankjewel voor een fijne middag op de Nulandse hei met als resultaat, prachtige foto’s van ons lieve vriendje.
Heel, heel, heel erg blij mee. ️


Inge

5/5

Ik heb Linsey leren kennen via instagram. De uitleg die Linsey gaf was duidelijk en zij gaf ook tips wat evt het beste bij ons zou passen. Ik vond de fotoreportage echt super leuk! Mijn hond Jessy houdt echt van mensencontact en daar deed Linsey echt super goed in! Zij dacht ook mee over de locaties en keek ook goed naar Jessy wat haar karakter was en wat evt leuk zou zijn om te doen en wat niet. Dit gaf gelijk ook meer vertrouwen. Hoe de foto’s bewerkt zijn, echt super kwaliteit! Het heeft wel iets langer geduurd, maar dit communiceerde Linsey echt goed! Je merkte dat zij het zsm af wou hebben. Maar ik ben zelf zowiezo al een persoon als je een dag langer moet wachten dan is dat gewoon zo. Het is allemaal de moeite waard om te wachten! Hoe de foto’s bewerkt zijn, echt super kwaliteit! Het heeft wel iets langer geduurd, maar dit communiceerde Linsey echt goed! Je merkte dat zij het zsm af wou hebben. Maar ik ben zelf zowiezo al een persoon als je een dag langer moet wachten dan is dat gewoon zo. Het is allemaal de moeite waard om te wachten! Mochten jullie een grote dierenvriend fotograaf zoeken, dan zou ik toch echt snel een afspraak gaan maken bij Seasons Photography! De service was echt super!

Carolina

5/5

Ik had de wens voor mooie foto’s van mijn 2 mini paardjes in de bloemen, waarvan ik er 1 groot zou willen laten afdrukken voor in onze hal. Meteen na het aangeven van deze wens hebben we een afspraak gemaakt, en wist Linsey een geschikte plek hiervoor. Het was niet helemaal duidelijk of het weer mee zou zitten, maar we hielden contact en hebben de datum 1 keer moeten verzetten door regen. Wat ik erg fijn vond ik dat Linsey mee in de gaten hield of de bloemen nog mooi waren voor de foto’s. Ik had 2 paardjes bij, en Linsey was zo aardig om er voor te zorgen dat er iemand was om aandacht te trekken, dat was geen overbodige luxe. Linsey neemt echt alle tijd voor de foto’s en heeft zelf ideeën over hoe je de paarden het beste neer kan zetten, dat vindt ik zelf heel fijn. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Zoveel mooie foto’s om uit te kiezen, echt super. In onze hal hangt nu dan ook een prachtige foto te pronken, echt een kunstwerk.

Maartje

5/5

Een aantal jaren geleden won ik via een actie een fotoreportage van Seasons Photography. Dat was de eerste fotoreportage, maar zeker niet de laatste! Ondertussen heeft Linsey al heel veel prachtige foto’s van mijn paarden en honden gemaakt. Linsey weet in haar foto’s heel goed het gevoel vast te leggen. Ze luistert naar je wensen en denkt creatief mee voor nieuwe beelden. Zowel de totaalplaatjes als krachtige details weet ze heel sprekend vast te leggen. De shoots bij Linsey zijn altijd erg gezellig en ze weet een fijne sfeer te creëren, waardoor je je op je gemak voelt en daardoor spontane foto’s krijgt. Je herkent jezelf terug op de eindresultaten. Ook bij moeilijke momenten, zoals afscheidsfoto’s, is Linsey de juiste persoon om de foto’s te laten maken.
Door haar fotografie heb ik vele prachtige herinneringen aan de muur hangen!

Quirine

5/5

Ik ken Linsey natuurlijk al een hele tijd, dus de communicatie van te voren was prima. Je komt met voorstellen wat het beste past bij wat ik wil. Dat is prettig.
Je hebt ontzettend veel geduld en kijkt met een leuke blik naar het dier. Je bent duidelijk in wat je van me vraagt. Dat het dier niet altijd precies doet wat ik zeg is het 2e… 😉 Het is een leuke ervaring om mee te maken. Wellicht in de toekomst nog wel vaker. Het waren prachtige foto’s. Hele heldere kleuren en netjes bewerkt zodat je oog precies valt op wat je wil zien. Klasse werk. Ik raad jou iedereen aan die graag mooie foto’s van zijn of haar huisdier wil hebben. Succes gegarandeerd.

Macy

5/5

Wow, ik ben heel erg blij met de prachtige foto’s die Linsey heeft gemaakt van mij samen met mijn bulletjes.
Mijn honden waren lekker eigenwijs maar Linsey bleef rustig en relaxed en heeft ondertussen toch geweldige foto’s gemaakt.

Na de shoot kreeg ik heel snel de online fotogalerij waaruit ik mijn keuze kon maken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt kreeg ik ook weer heel snel de foto’s in de mail.

Ik zou Seasons Photography aan iedereen willen aanraden, zelfs als je denkt dat je dieren lastig te fotograferen zijn.

Marielle

Fotoreportage

Jij droomt van mooie foto’s, jij hebt een bepaald beeld voor ogen, maar jij merkt dat jij niet goed weet hoe jij dit tot uiting kunt brengen.

Fotodag

Jij droomt van een mooie herinnering met jouw dieren, maar jij weet niet hoe een fotoreportage in zijn werk gaat en of jouw dieren hiervoor geschikt zijn.

Social media pakket

Jij wil mooie foto’s om te plaatsen op social media, maar het lukt niet om jouw dieren op de foto te krijgen waarbij jij ècht ziet wie ze zijn.