Jouw dieren op social media, precies zoals ze zijn

Jij wil mooie foto’s om te plaatsen op social media, maar het lukt niet om jouw dieren op de foto te krijgen waarbij jij ècht ziet wie ze zijn. Daar baal je van, want jij zou ze zo graag aan de buitenwereld willen laten zien door ze bijvoorbeeld op social media te delen. En daarbij sta jij er ook niet bij op de foto, want je staat achter de camera in plaats van ervoor. Je weet dat een fotograaf jou hiermee kan helpen, maar door jouw drukke agenda schiet het laten maken van foto’s er vaak bij in.

Het is ook lastig om zelf mooie foto’s met jouw dieren te maken. Je zou graag willen dat het een kwestie was van de camera pakken en een mooie foto maken, maar inmiddels heb je gemerkt dat er meer bij komt kijken. Daardoor kost het jou nog meer tijd en deze tijd heb jij eigenlijk niet in jouw drukke agenda.

Daar wil ik jou graag mee helpen

Als fotograaf kijk ik naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Er zijn altijd mogelijkheden om prachtige kleurrijke foto’s te maken. Bijvoorbeeld het bos is een prachtige fotolocatie, maar als dit niet mogelijk is, dan kunnen we het ook dicht bij huis houden. Gewoon lekker op stal of in het park in de buurt bijvoorbeeld. Ook naar het karakter van de dieren wordt goed gekeken en daar wordt rekening mee gehouden met mijn werkwijze tijdens de fotoreportage. Met 15 jaar ervaring kan ik mijn werkwijze makkelijk aanpassen, zodat het karakter op de foto goed overkomt. 

Voor de camera staan vindt niet iedereen leuk, ik weet er alles van en daarom hoef jij niet onzeker te zijn tijdens de fotoreportage als jij met jouw dieren op de foto gaat. Jij mag jezelf zijn, zoals jij bent.

Dit is wat jij graag zou willen…

Dat gaan we bereiken door middel van een gepersonaliseerde fotoreportage.

Een fotoreportage welke met veel rust & plezier gemaakt wordt met jou en jouw dieren. Een ervaring die jij niet meer snel zal vergeten door de fijne sfeer tijdens de fotoreportage. Voor de fotoreportage krijg jij een checklist gemaild met tips voor de mooiste foto’s. Jouw eigen input voor de foto’s is meer dan welkom. Uiteraard kijk ik als fotograaf ook met jou mee naar de beste foto ideeën. Na de fotoreportage krijg jij een leuk klein extraatje voor jouw dieren en mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen via een online web album. Het web album bestaat gemiddeld uit 70-150 foto’s. Na jouw keuze worden de foto’s bewerkt en naar jou gemaild, zodat jij de foto’s direct kunt laten zien op social media. Of jij houdt de foto’s lekker voor jezelf, dat mag ook natuurlijk.

Dit zijn de pakketten

Social media pakket 1

€225,00
10 foto’s op klein formaat met logo digitaal.
Tijdsduur fotoreportage is tot ongeveer 1 uur.
Minimaal 1 dier, maximaal 3 dieren van hetzelfde gezin/baasje.

Social media pakket 2

€290,00
15 foto’s op klein formaat met logo digitaal.
Tijdsduur fotoreportage is tot ongeveer 1,5 uur.
Minimaal 1 dier, maximaal 4 dieren van hetzelfde gezin/baasje.

Social media pakket 3

€360,00
20 foto’s op klein formaat met logo digitaal.
Tijdsduur fotoreportage is tot ongeveer 2 uur.
Minimaal 1 dier, maximaal 5 dieren van hetzelfde gezin/baasje.

Meer dan 5 dieren? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Meer foto’s nabestellen op klein & groot formaat is altijd mogelijk. Prijzen zijn excl. reiskosten vanaf Nistelrode €0,30 cent per km. Binnen 10 km van Nistelrode geen reiskosten. Indien de reistijd in totaal langer is dan 1,5 uur, word er een meerprijs van €20,00 per uur gerekend. Omdat ik onder de kleine ondernemers regeling val, reken ik geen btw op facturen.

Of geef een pakket cadeau

Cadeaubon

Geef een fotoreportage cadeau of een cadeaubon met een bedrag naar keuze vanaf €10,00

5/5

De communicatie was vooraf duidelijk, er werd snel en netjes gereageerd. De fotoreportage was super leuk om te doen! Ondanks dat wij nog nooit voor de camera hebben gestaan was het een leuke gezellige dag met een heel mooi resultaat! De foto’s waren prachtig, simpel uit kunnen kiezen en de keuze kunnen doorzenden. De foto’s die besteld zijn ook netjes zonder beschadiging ontvangen.

Laura

5/5

Wij hebben meerdere fotoreportage’s gehad met Lizzy bij Linsey. Keer op keer is Linsey even geduldig met onze niet zo geduldige pup. Ze neemt alle tijd en luistert naar wat je graag wilt. Ook komt ze zelf met leuke ideeën. Zelfs in de vieskou neemt Linsey de meest bizarre houdingen aan om de mooiste foto’s te maken. En het eind resultaat is prachtig. Wij raden het aan om een fotoreportage bij Linsey te boeken, ze zal je niet teleurstellen.

Robin

Enthousiast geworden? Zo gaan we het doen:

Jij kan een fotoreportage boeken door hieronder op de knop te klikken en het formulier in te vullen. Daarna neem ik met jou contact op om een afspraak te maken voor een fotoreportage. Betaling vindt plaats na de fotoreportage via een factuur.

Wie komt de foto’s maken?

Het begon allemaal toen een goede vriendin van mij begon met fotograferen, ik mocht met mijn verzorgpaard op de foto. Als klein meisje met mijn verzorgpaard op de foto vond ik helemaal geweldig en fantastisch. De herinnering is zo waardevol. Dat moment komt niet meer terug, niet meer zoals toen. Dat vond ik zo mooi dat ik ook ben begonnen met fotograferen, 15 jaar geleden.

Veelgestelde vragen

Nee dat hoeft zeker niet. Als jouw paard of hond niet los kan, kan er gebruik worden gemaakt van een fotohalster voor paarden of fotolijntje voor honden, deze kan jij van mij lenen. Achteraf word dit halster/lijntje weggewerkt in photoshop en staat jouw dier alsnog los op de foto. Ook is een mooie dunne halsband ook een optie met een lijn eraan.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met 15 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Ja dit is zeker handig wat extra handen. Al is het maar voor het mee helpen vasthouden als de dieren niet los kunnen voor op de foto of meehelpen de dieren af te leiden voor op de foto.

De fotoreportage gaat door bij droog weer met een aangename temperatuur. Bij storm, regen, extreme kou/warmte wordt de fotoreportage kosteloos verzet naar een andere datum.

De foto’s in de social media fotopakketten zijn niet geschikt om te laten afdrukken. Deze foto’s zijn verkleind voor het gebruik op social media/interet en zijn voorzien van een logo. Wil jij wel graag foto’s zelf laten afdrukken, kies dan voor een standaard pakket met foto’s op groot formaat zonder logo. Of laat via mij foto’s afdrukken bij een professioneel fotolaboratorium.

Als jij andere wensen hebt voor een fotopakket mag jij altijd contact opnemen en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor een fotopakket naar wens.

Dit is zeker mogelijk. Elk seizoen van het jaar is prachtig, de winter, lente, zomer en herfst. De kleuren en het licht is in elk seizoen anders. Ook als jij een puppy of een veulen hebt, kunnen wij samen een groei fotopakket samen stellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met 15 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Dat is bij de social media foto pakketten helaas niet mogelijk onder 1 pakket. Wel bij de standaard fotopakketten. Bij een social media fotopakket zijn meerdere dieren alleen mogelijk als de dieren bij hetzelfde gezin/eigenaar/baasje horen.

Neem bij spoed/afscheid contact met mij op. Dan ga ik meteen kijken wanneer ik een plekje voor jou vrij kan maken in mijn agenda.

Ja, de foto’s worden via Wetransfer naar jou toe gemaild. Daar krijg jij een mail van en dan kun jij heel makkelijk de foto’s downloaden. Als jij niet bekend bent met Wetransfer help ik jou daarbij, mocht het echt niet lukken dan wordt er gekeken naar een andere oplossing.