Een mooie herinnering met jouw dier

Jij droomt van een mooie herinnering met jouw hond, maar je weet niet hoe een fotoreportage in zijn werk gaat en of jouw hond hiervoor geschikt is. Je bent bang dat het jouw hond te veel stress geeft of dat ze zo enthousiast worden dat ze niet meer luisteren.

Je vraagt je af hoe het in zijn werk gaat zo’n fotoreportage en wat jouw hond moet doen of kunnen. Daarnaast wil jij ook foto’s met jouw hond(en) samen, maar eigenlijk houd je niet van voor de camera staan. Je vindt jezelf daar niet fotogeniek genoeg voor. Toch blijft het in jouw hoofd zitten.. Zou het toch niet mogelijk kunnen zijn?

Kom naar de fotodag in Uden

Het is helemaal niet raar dat je twijfelt of onzeker bent. Elk baasje en dier is uniek met een eigen karakter en daarop pas ik mijn werkwijze aan. Met veel rust en plezier gaan wij samen de mooiste foto’s maken met jouw hond(en). Plezier staat voorop, met een ontspannen sfeer.

Als fotograaf kijk ik naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Er zijn altijd mogelijkheden om prachtige kleurrijke foto’s te maken. Bij de dieren welke snel stress opbouwen, gaan wij zo samen te werk om de stress zoveel mogelijk te voorkomen. Heb jij een hele enthousiaste hond, dan proberen wij samen het enthousiasme een beetje in ‘toom’ te houden. 

Voor de camera staan vindt niet iedereen leuk, ik weet er alles van en daarom hoef je niet onzeker te zijn tijdens de fotoreportage als jij met jouw dieren op de foto gaat. Jij mag jezelf zijn, zoals jij bent.

Wat kan jij verwachten

Een fotoreportage welke met veel rust & plezier gemaakt wordt met jou en jouw dier. Een ervaring die jij niet meer snel zal vergeten door de fijne sfeer tijdens de fotoreportage.

Voor de fotoreportage krijg jij een checklist gemaild met tips voor de mooiste foto’s. Jouw eigen input voor de foto’s is ook meer dan welkom. Uiteraard kijk ik als fotograaf ook met jou mee naar de beste foto ideeën. Na de fotoreportage krijg jij een leuk klein extraatje voor jouw hond(en) en mag jij zelf jouw foto’s uitkiezen via een online web album. Het web album bestaat gemiddeld uit 70-100 foto’s. Na jouw keuze worden de foto’s bewerkt en naar jou gemaild.

Dit zijn de pakketten voor de fotodagen in Uden: De locatie Bedafse Bergen of bij de bossen nij Naatpiek op 16 September of 28 Oktober

Bij 2 Deelnemers

€100 per persoon.
Minimaal  1 hond, maximaal 2 honden van hetzelfde baasje.
Duur fotoreportage ongeveer 30 minuten.
3 foto’s op groot & klein formaat digitaal.

Bij 3 Deelnemers

€90,00 per persoon.
Minimaal 1 hond, maximaal 2 honden van hetzelfde baasje.
Duur fotoreportage ongeveer 30 minuten.
4 foto’s op groot & klein formaat digitaal.

Bij 4 Deelnemers

€82,50 per persoon.
Minimaal 1 hond, maximaal 2 honden van hetzelfde baasje.
Duur fotoreportage ongeveer 30 minuten.
4 foto’s op groot & klein formaat digitaal.

Heb jij meer dan 2 honden? Er is de keuze om dan een extra fotopakket te boeken of een langere fotografie tijd. Meer foto’s nabestellen op klein & groot formaat is altijd mogelijk. Omdat ik onder de kleine ondernemers regeling val, reken ik geen btw op facturen.

Nog een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen onderaan deze pagina of neem contact op.

5/5

Ik heb inmiddels al meerdere keren een fotoreportage gehad bij Linsey dus alle vertrouwen in dat het ook deze keer weer goed zou gaan. Duidelijke communicatie, goede tips over bijv houding van het paard en fijne ontspannen sfeer. Snel de foto’s mogen ontvangen waarbij mijn wensen voor eventuele bewerking goed zijn verwerkt.Het is zeker aan te raden om bij Seasons Photography een fotoshoot te boeken!

Edmee

5/5

Van te voren was alles duidelijk via de mail gecommuniceerd.
Het was een hele mooie locatie, rustig en vertrouwd gevoel. Via een website zelf mijn foto keuzes mogen doorgeven en de bewerkte foto’s snel mogen ontvangen.
Wat een mooi resultaat opleverde. Heel tevreden met de foto’s. Leuk om deze herinnering voor altijd te hebben.

Suus

Enthousiast geworden? Zo gaan we het doen:

Jij kan een fotoreportage tijdens deze fotodag boeken door hieronder op de knop te drukken en het formulier in te vullen. Daarna neem ik met jou contact op om een afspraak te maken voor een fotoreportage. Betaling vindt plaats na de fotoreportage via een factuur.

Wie komt de foto’s maken?

Dat is Linsey, want die mooie momenten vastleggen van jou met jouw dieren is wat mij drijft. Jij hoeft niet op de fotograaf te letten, je hoeft enkel te genieten van het moment met jouw dieren en ik doe de rest. Op die manier leg ik de mooiste momenten tussen jou en jouw dieren vast op de eeuwige plaat.

Veelgestelde vragen

Dat mag, houd er wel rekening mee dat er een fotografie tijd is van ongeveer 30 minuten tijdens een fotodag. Bij 2 honden is dit 15 minuten per hond. Bij de fotodagen is het max. 2 honden per fotopakket en dat de dieren van hetzelfde baasje/eigenaar zijn. Je kan er voor kiezen om een extra fotopakket te boeken of extra fotografie tijd.

De fotoreportage is altijd 1 op 1. Er zijn geen andere mensen of dieren aanwezig tijdens jullie fotoreportage, met uitzondering van bijvoorbeeld wandelaars. Er wordt gewerkt met een tijdsschema en iedereen krijgt een eigen tijd waarin wij samen de mooie foto’s gaan maken.

Ja dit is zeker handig wat extra handen. Al is het maar voor het mee helpen vasthouden als de hond niet los kan voor op de foto of meehelpen de hond af te leiden voor op de foto.

De fotoreportage gaat door bij droog weer met een aangename temperatuur. Bij storm, regen, extreme kou/warmte wordt de fotoreportage kosteloos verzet naar een andere datum.

De foto’s in de standaard pakketten, op groot formaat zonder logo zijn geschikt om zelf af te laten drukken. Het is ook zeker mogelijk om de foto’s via mij af te laten drukken op fotopapier of wanddecoratie, dit wordt bij een professioneel fotolaboratorium gedaan.

Nee dat hoeft zeker niet. Als jouw hond niet los kan, kan er gebruik worden gemaakt van een fotolijntje voor honden, deze kan jij van mij lenen. Achteraf word dit lijntje weggewerkt in photoshop en staat jouw hond alsnog los op de foto. Ook is een mooie dunne halsband ook een optie met een lijn eraan.

Dat is geen probleem. Ik kijk naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Elk dier en baasje is uniek en met ruim 10 jaar ervaring als paarden & hondenfotograaf is er veel ervaring op gedaan. Met jonge en oude dieren. Maar ook geduldige en ongeduldige dieren.

Ja zeker, dan is dit ook zeker leuk voor jou. Op een rustige ontspannen manier gaan wij samen prachtige foto’s maken met jouw hond(en). Het is een super leuke ervaring en daarna heb jij de meest waardevolle herinneringen. Als jij contact opneemt zal ik nog meer informatie naar jou sturen over een kleurrijke fotoreportage.

Ja, de foto’s worden via Wetransfer naar jou toe gemaild. Daar krijg jij een mail van en dan kun jij heel makkelijk de foto’s downloaden. Als jij niet bekend bent met Wetransfer help ik jou daarbij, mocht het echt niet lukken dan wordt er gekeken naar een andere oplossing.